Новини

«Його не можна трактувати інакше»: реакція Луческу на розгромну перемогу Динамо проти колег з Бухаресту

Переглядів 9800
Владислав Лютостанський
10 голосів
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу після першої гри на літніх навчально-тренувальних зборах в Австрії мав розмову з акціонером бухарестського Динамо.

У середу, 5 липня, київське Динамо перемогло бухарестське Динамо в контрольному матчі на літньому зборі в Австрії (4:1).

Після гри головний тренер киян Мірча Луческу мав розмову з віцепрезидентом румунського клубу Андрієм Ніколеску.

«Видно, що досвіду у мене більше. Помітно, що це був лише тренувальний матч, інакше трактувати його не можна. Динамівці (Бухаресту – прим. «УФ».), схоже, розслабилися під кінець матчу і стали більш впевненими. Вони дуже боязко підійшли до гри».

Також Луческу дав розлогіший коментар по грі румунським ЗМІ.

«Динамо (Бухарест – прим. «УФ») зі страхом увійшло в гру. Я бачив повагу до назви суперника. Тому вони погано почали, але в підсумку домінували, мали більше впевненості. Їм ще потрібен час. Для нас це був важливий матч. Було багато гравців, які показали, що хочуть вийти в стартовому складі», – цитує слова Луческу GSP.

  • Бухарестське Динамо є рідним клубом Луческу. Мірча провів за «червоних псів» у ролі гравця понад 250 матчів (1963-1965, 1967-1977), виграв сім чемпіонств Румунії та один кубок країни.
  • Луческу очолював Динамо з Бухаресту з 1985 по 1990 рік, разом з командою здобув чемпіонство Румунії та завоював два Кубки країни.
  • Наступний матч київське Динамо на зборах в Австрії проведе у середу, 12 липня, проти швейцарського ФК Янг Бойз.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт