Новини

Історія Луніна в Реалі закінчується? Анчелотті хотів підписати нового голкіпера для «королівського» клубу

Переглядів 2060
Артем Жилінський
3 голоси
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Головний тренер Реала Карло Анчелотті хоче бачити іншого голкіпера другим номером команди замість Андрія Луніна. Це і стало одним із чинників низької довіри до українця.

Головний тренер Реала Карло Анчелотті просив у керівництва клубу придбати іншого голкіпера на заміну Тібо Куртуа. Однак менеджмент не захотів витрачатися, і тренер змушений був працювати з Андрієм Луніним.

Оскільки контракт Анчелотті з клубом спливає наприкінці наступного сезону, і поки невідомо, чи він залишиться наставником команди після завершення поточної кампанії, менеджмент уже не особливо погоджує з ним трансферні плани.

Лунін не зміг переконати тренера своєю грою у матчах клубного чемпіонату світу (два матчі, чотири пропущені голи), а також кубковому поєдинку проти Касереньйо (1:0) у 1/16 фіналу.

Як повідомляє видання Relevo, точкою кипіння для Луніна стало рішення Анчелотті не випускати його на виїзний матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти Вільярреала (3:2), що відбувся 19 січня. Українець сподівався стабільно отримувати ігровий час у цьому турнірі.

За інформацією джерела, українця поважають у керівництві клубу і всередині команди, і сам він не проти залишитися в Мадриді. Однак обмежена кількість ігрового часу може штовхнути його ухвалити ті неофіційні пропозиції, які він уже має на руках.

Також повідомляється, що взимку Реал не відпустив українця до іншого клубу. За інформацією іспанських ЗМІ, Андрієм цікавився Реал Ов'єдо, кольори якого він уже захищав у 2020 році.

Цього сезону Лунін провів за команду 11 матчів, у яких пропустив дев'ять голів. Чотири поєдинки голкіпер провів без пропущених м'ячів.

Контракт із «вершковими» у 24-річного воротаря розрахований до кінця наступного сезону, а Трансфермаркт оцінює його у п'ять мільйонів євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт