Новини

Карпати змінили постачальника спортивної форми, який працює з Зенітом Тимощука та одягає збірну України

Переглядів 1423
Євген Чепур
1 голос
Фото: ФК Карпати
Карпати припинили співпрацювати з технічним спонсором Joma, який продовжує працювати на території росії і не має чіткої позиції щодо війни в Україні.

Іспанська компанія Joma випустила нову ігрову форму для пітерського Зеніту, у якому працює зрадник Анатолій Тимощук. Через цю новину, а також через відсутність чіткої позиції бренду щодо війни в Україні, Карпати вирішили відмовитись від послуг фірми.

Тепер форму для Карпат постачатиме Nike, який повністю вийшов із російського ринку. Зміну технічного спонсора прокоментував директор із маркетингу Карпат Юрій Зелик.

«Ми плануємо здобути нову форму до початку весняної частини чемпіонату. Оскільки зміна форми є тривалим процесом, то в березні наші футболісти гратимуть товариські матчі ще у старій формі.

Далі заплановано поступове оновлення форми та спортивного екіпірування дитячо-юнацьких команд клубу. Карпати не хочуть мати жодного зв'язку із компаніями, які досі працюють на ринку країни-терориста», – цитує Зелика офіційний сайт львівського клубу.

Joma є технічним спонсором Української асоціації футболу і відповідно саме цей бренд одягає футболістів збірної України. Чи припинила УАФ співпрацю з іспанською компанією – поки що невідомо.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт