Новини

«Хіба в Україні мало якісних тренерів без роботи сидить?»: ексзахисник Динамо розкритикував рішення клубу УПЛ

Переглядів 1948
Данило Моісеєнков
1 голос
Ненад Лалатович. Фото: Зоря
Колишній захисник Динамо та збірної України Тарас Михалик висловився щодо літнього рішення Зорі призначити Ненада Лалатович головним тренером та поділився очікуваннями від роботи Валерія Кривенцова.

Тарас Михалик дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту «Український футбол» щодо ситуації у луганській Зорі.

Зокрема, ексзахисник Динамо поділився думкою щодо Ненада Лалатовича, який очолив клуб влітку і нещодавно пішов у відставку.

«Запрошення до Зорі Ненада Лалатовича було якоюсь авантюрою. Хіба в Україні мало якісних тренерів без роботи сидить? Тим більше, Зоря така команда, що багато тренерів туди б з радістю пішли».

Окрім цього, Михалик висловився стосовно нового наставника Зорі Валерія Кривенцова.

«Йому потрібен час. Скільки? Сказати важко. Кривенцов – непоганий тренер, але, крім часу, йому теж потрібно мати ясність зі складом, щоб він розумів на кого може розраховувати і спокійно будувати команду на перспективу.

Якщо ж будуть футболістів постійно смикати, то нічого з того не вийде. Дайте людині час працювати, дайте якісних гравців, а потім питайте з нього».

Колишній футболіст збірної України привів приклад Юрія Вернидуба та його роботи у Кривбасі.

«У Вернидуба в Кривбасі теж не з перших днів все почало виходити, але зараз Юрій Миколайович збудував в Кривому Розі дуже міцну команду, яка не рахується з авторитетам», – сказав Михалик для «УФ».

  • Вже у четвер Зоря зіграє матч групового етапу Ліги конференцій проти Генту. Початок гри заплановано на 22:00.
  • В УПЛ луганська команда провела вже шість поєдинків і набрала в них всього п'ять балів, через що зараз йде на 13 місці.
  • Михалик має на своєму рахунку 32 гри за збірну України. Також він з 2006-го по 2013 роки виступав у Динамо: 187 матчів, 14 голів та два асисти.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт