Новини

«Хочемо, але поки не можемо»: наставник Сабаха прокоментував можливість зберегти у команді гравця Шахтаря

Переглядів 485
Владислав Лютостанський
1 голос
Олексій Кащук. Фото: Google
Головний тренер азербайджанського Сабаха Мурад Мусаєв відповів на запитання журналіста щодо можливості залишити у власному клубі лідера команди, яким є вихованець Шахтаря Олексій Кащук.

Мурад Мусаєв має бажання зберегти у команді головну зірку команди 22-річного Олексія Кащука. Про це фахівець заявив виданню Azerisport.

«Зберегти Кащука? Важко відповісти на це запитання. Ми хочемо це зробити, але поки що не можемо. Кащук належить Шахтарю. Можливо, вони захочуть повернути його до команди на збори, як було торік. Жодної інформації поки що немає», – сказав Мусаєв.

Раніше повідомлялось, що Кащук привернув до себе увагу деяких європейських клубів. Олексій став найкращим бомбардиром чемпіонату Азербайджану серед українців. Вихованець «гірників» побив рекорд Леоніда Калфи, який тримався понад 20 років.

Цього сезону Кащук провів за Сабах 31 гру, в яких забив 16 голів та віддав 10 гольових передач. Transfermarkt оцінює футболіста у 700 тисяч євро.

Олексій є вихованцем донецького Шахтаря, за який не зіграв жодного поєдинку. В Україні Кащук виступав у складі ФК Маріуполь, за який в 53 матчах забив дев'ять голів та віддав дві результативні передачі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт