Новини

«Хочемо продемонструвати солідарність з українським народом»: суперник Динамо зробив велику пожертву

Переглядів 1459
Данило Моісеєнков
1 голос
ФК Аріс. Фото: Аріс
Грецький клуб Аріс, який є суперником київського Динамо у третьому раунді кваліфікації до Ліги конференцій, оголосив про допомогу Україні на велику суму.

Вже у четвер, 10 серпня, Динамо на виїзді зіграє проти Аріса у першому матчі третього раунду кваліфікації до Ліги конференцій.

Суперник киян офіційно оголосив про те, що вирішив надати та направити в Україну гуманітарну допомогу на суму 1,8 мільйона доларів.

Зокрема, у цю суму війдуть конкретно спеціалізовані препарати для онкологічних хворих на хіміотерапію та пацієнтів з гострим променевим синдромом.

«Цією пожертвою ми хочемо продемонструвати солідарність з нашим другом, українським народом у часи, коли він потребує допомоги кожного», – сказано у заяві Аріса.

Це рішення було прийнято та буде здійснюватися компанією «Amani Swiss» у співпраці з «Coherus Biosciences» та «Direct Relief».

Зазначається, що офіційне оголошення відбудеться на спеціальній церемонії у четвер, 10 серпня, в готелі Porto Palace у присутності Президента та Генерального директора Amani Swiss Ірен Карипідіс, Посла України в Греції Сергія Шутенка та Генерального консула України в Салоніках Вадима Саблука.

  • Початок зустрічі між грецькою та українською командами відбудеться о 21:15 за Києвом.
  • У разі проходу у наступний раунд, кияни зустрінуться з переможцем пари Бешикташ-Нефтчі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт