Новини

«Хотів би, щоб вони залишилися в УПЛ»: Вернидуб висловився після матчу Кривбаса з Рухом

Переглядів 954
Євген Чепур
1 голос
Юрій Вернидуб. Фото: Кривбас
Головний тренер криворізького Кривбаса Юрій Вернидуб прокоментував перемогу своєї команди у матчі проти Руху у 26-му турі чемпіонату України.

Юрій Вернидуб зізнався, що йому подобається Рух та має надію, що львівський колектив залишиться в еліті вітчизняного футболу на наступний сезон.

«Було би прикро, якщо втратили сьогодні очки. Не хочу ні в якій мірі образити Рух, бо у них дуже непогана молода команда, яка грає своїми вихованцями. У складі також багато непоганих іноземних гравців. Суперник дуже мені сподобався, команда у них бойова. 

Розумію, що тренеру Руху дуже важко, але дуже б хотів, аби вони залишились в УПЛ. Вони цього дійсно заслуговують. У них хороша інфраструктура, база та команда».

Також Вернидуб сказав, що залишився задоволеним діями своїх підопічних, а Рух нічим не здивував.

«Гра нам давалась. Ми практично всю гру контролювали, за виключенням певних моментів. Але тільки ми винні у цих проблемах, бо губили мʼяча. Знали, що Рух непогано вибігає у контратаки. 

Так і сталось в принципі. Добре, що не пропустили жоден їх контрвипад. У нас же моменти були, але підвела реалізація».

Ще фахівець розповів про кадрові проблеми Кривбаса.

«У нас є проблеми зі складом. Багато хто з гравців зараз випали через травми. Ще й Бескоровайний отримав четверту жовту картку в сезоні та пропустить гру у Полтаві. 

Дуже важко у таких умовах підсилити гру. Сподіваюсь, за допомогою наших хлопців, які менше грають, ми все-таки будемо і надалі добиватись результату у цьому сезоні», – сказав Вернидуб.

Кривбас набрав 35 очок та йде на шостій сходинці турнірної таблиці УПЛ. У Руха 24 бали та 14 позиція в чемпіонаті України.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт