Новини

Хто найдорожчий гравець Динамо після відходу Циганкова та Забарного?: топ-3 футболісти киян за вартістю

Переглядів 581
Євген Чепур
1 голос
Георгій Бущан. Фото: Динамо
Півзахисник Віктор Циганков перейшов до каталонської Жирони, а Ілля Забарний найближчим часом, найімовірніше, підпише контракт із Борнмутом.

Динамо втратило свого найдорожчого футболіста, за версією Transfermarkt, Циганкова, який вирушив до Іспанії. Швидше за все, сьогодні стане офіційно відомо про перехід Забарного у Борнмут. Хто тепер найдорожчій у киян?

Зазначимо, що Циганкова портал оцінює у 22 мільйони євро, а Забарного – у 15 мільйонів євро.

Топ-3 найдорожчих футболісти Динамо після відходу Циганкова та ймовірного продажу Забарного:

  • Георгій Бущан - 10 млн євро

Голкіпер цього сезону провів за киян у всіх турнірах 13 матчів, пропустив 17 голів і п'ять разів залишав свої ворота в недоторканності. Контракт воротаря з Динамо діє до 30 червня 2026 року.

  • Микола Шапаренко – 9 млн євро

Наразі півзахисник проходить шестимісячний курс реабілітації після тяжкої травми. До травми футболіст відіграв за команду Мірчі Луческу у всіх турнірах 12 поєдинків, на його рахунку один асист. Контракт із біло-синіми у гравця діє до 30 вересня 2025 року.

  • Віталій Буяльський – 8 млн. євро.

Хавбек відіграв за столичний гранд у всіх змаганнях 27 матчів, забив 11 м'ячів та шість разів асистував партнерам по команді. Його угода з киянами дійсна до 30 червня 2025 року.

Динамо пішло на перерву третьою командою за підсумками першого кола УПЛ, маючи 30 очок після 15-ти зіграних турів. Команда Мірчі Луческу свій наступний матч проведе на початку березня проти Інгульця.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт