Новини

Хвороба Миколенка: Евертон повідомив, у якому стані знаходиться захисник збірної України

Переглядів 303
Богдан Чернишевський
1 голос
Віталій Миколенко. Фото: Google
В Евертоні повідомили, що лівий захисник «ірисок» Віталій Миколенко одужав після хвороби, через яку українець не зіграв у попередньому матчі ліверпульців проти Саутгемптона.

Віталій Миколенко повністю одужав від хвороби та готовий допомогти своїй команді. Про це повідомляє прес-служба Евертона.

У наступному матчі англійської Прем'єр-ліги, який пройде в суботу, 21 вересня, команда 25-річного гравця зіграє з Лестером. Після чотирьох турів підопічні Шона Дайча займають останнє місце в турнірній таблиці поступившись у всіх зіграних матчах. В активі «лисиць» дві нічиїх і 15-е місце в таблиці.

Крім пропущеного поєдинку з Саутгемптоном, Миколенко раніше був замінений по ходу гри з Астон Віллою (2:3).

  • Віталій Миколенко є уродженцем Черкас і вихованцем київського Динамо, у складі якого став чемпіоном України, дворазовим володарем Кубка України і тричі вигравав суперкубок країни, провів 88 матчів і забив п'ять голів за столичний колектив, з 2018 року захищає кольори збірної України
  • 25-річний гравець виступає за Евертон з 2022 року, на його рахунку три голи в 79 матчах, в сезоні 2021/22 вболівальники ліверпульського клубу визнали його автором кращого забитого м'яча в сезоні
  • У сезоні 2024/25 Миколенко провів п'ять матчів за Евертон (чотири - в чемпіонаті і один - в Кубку Ліги), на його рахунку одна гольова передача в кубковому турнірі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт