Новини

Клуб АПЛ, за який грає українець, можуть жорстко покарати: названо причину

Переглядів 810
Дмитро Котков
1 голос
Віталій Миколенко. Фото: Google
Евертон українського захисника Віталія Миколенка можуть оштрафувати або покарати зняттям очок через порушення правил фінансового фейр-плей. На даний момент іриски знаходяться поряд із зоною вильоту.

Клуб АПЛ Евертон, за який грає український захисник Віталій Миколенко, може отримати покарання у вигляді зняття очок за можливе порушення правил фінансового фейр-плей. Про це повідомляє авторитетне британське видання ВВС.

У своїй заяві АПЛ не уточнила специфіку потенційного порушення, однак йдеться про те, що у ліверпульського клубу були значні фінансові втрати протягом декількох років, а також конкретно у сезоні 2020/2021.

Зняття балів стосуватиметься поточної кампанії, якщо звинувачення на адресу «ірисок» будуть доведені. Інше можливе покарання – це штраф.

На даний момент Евертон із 26 очками в активі йде на 15 місці у турнірній таблиці АПЛ. Тобто, якщо з ліверпульської команди знімуть бали, вона, напевно, опиниться в зоні вильоту.

Зазначимо, що у цьому сезоні Віталій Миколенко зіграв за ліверпульську команду 28 матчів, не відзначаючись результативними діями.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт