Новини

Клуби УПЛ визначили транслятора чемпіонату України: джерело розповіло, де дивитися матчі і хто не голосував

Переглядів 7089
Ілля Деулін
2 голоси
Фото: Google
11 клубів Прем’єр-ліги погодилися на пропозицію щодо створення УПЛ ТБ з можливістю розміщення на MEGOGO та інших платформах. Шахтар та Верес поки вагаються.

«Український футбол» вже повідомляв, що з пропозицією допомоги клубам в створенні УПЛ ТБ виступила платформа MEGOGO. Це відобразилося на голосуванні за транслятора матчів Прем’єр-ліги на прийдешній сезон.

Повідомляється, що матчі показуватиме спільна платформа клубів УПЛ ТБ з можливістю трансляцій на MEGOGO та інших майданчиках.

За дане рішення проголосувало 11 з 16 клубів УПЛ. Двоє клубів утрималися (Шахтар та Верес). Вони мають повідомити про своє рішення до 18:00 19 липня, повідомляє Telegram-канал Татотаке.

В перелік 11 клубів входять Колос, Полісся та Кривбас, які раніше вагалися щодо приєднання до телепулу. Динамо, Дніпро-1, та Зоря раніше висловлювалися проти ідеї та бажали надалі транслювати свої домашні матчі на ресурсах 1+1 Media.

  • Раніше генеральний директор Руху Ігор Дедишин заявив, що львівський клуб готовий взяти на себе усі витрати щодо створення УПЛ ТБ без жодних зобов’язань, що згодом вилилося у лист до всіх клубів УПЛ.
  • Той ж Дедишин 17 липня повідомляв, що Шахтарю більше імпонує пропозиція телеканалу XSPORT.
  • Сезон 2023/2024 в Прем'єр-лізі стартує 28 липня матчем між Оболонню та Колосом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт