Новини

Колишній голкіпер Динамо отримав посаду у штабі Мельгоси: ексворотар буде працювати у молодіжній збірній України

Переглядів 528
Віктор Глухенький
1 голос
Віталій Рева. Фото: Google
Стало відомо, хто буде помічником нового головного тренера молодіжної збірної України Унаї Мельгоси. В штабі іспанського спеціаліста працюватиме людина його попередника Руслана Ротаня.

Молодіжна збірна України розпочала підготовку до контрольного поєдинку з однолітками з Німеччини, що відбудеться 8 вересня в Саарбрюкені та відбірного матчу чемпіонату Європи з Північною Ірландією (12 вересня, Попрад).

Зважаючи на старт офіційних ігор, новий наставник синьо-жовтих Унаї Мельгоса укомплектував свій штаб. Його асистентом буде колишній голкіпер київського Динамо Віталій Рева, який входив до тренерського штабу попереднього керманича молодіжки Руслана Ротаня.

Про це поінформував Sport.ua з посиланням на власні джерела.

  • Суперниками збірної України у відборі на чемпіонат Європи 2025 року по  групі F будуть збірні Англії, Сербії, Азербайджану та Люксембурга.
  • У фінальній частині ЧЄ-2025 (U-21) виступатимуть 16 збірних: Словаччина, як господар та ще 15 учасників, що приєднаються до неї за результатами відбору (дев'ять переможців підгруп, три найкращі команди серед володарів других місць і три переможця плей-оф).
  • На вересневий збір до Словаччини Унаї Мельгоса викликав 23-х гравців.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт