Новини

Колишній хавбек московського Спартака міг очолити клуб УПЛ: сенсаційні подробиці

Переглядів 626
Віктор Глухенький
2 голоси
Максим Калиниченко. Фото: Google
Ексгравець московського Спартака та національної збірної України Максим Калиниченко міг очолити Дніпро-1. Його прізвище було в трійці головних претендентів на заміщення вакантної посади.

Футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів, що колишній хавбек московського Спартака та збірної України Максим Калиниченко міг очолити Дніпро-1.

Керівництво Дніпра-1 ніби шукало нового тренера, який був би близький до місцевого футболу – саме це було головною умовою.

«Коли відпали іноземці, стало питання, кого брати з українців. У керівництва Дніпра-1 є певні фільтри пов’язані з традиціями дніпровського футболу. 

Умовний Кривенцов не пройшов би там тест з чистоти крові, тому що він – «шахтарівське сердце». 

Головним претендентом на посаду наставника дніпрян був їх екстренер Дмитро Михайленко, але фахівець відмовився від пропозиції.

«Він декілька днів дуже серйозно роздумував, але в підсумку вирішив залишитись в Пафосі. Коли відпав Михайленко, я навіть чув, що там був Максим Калиниченко. 

І потім виплила кандидатура Максимова. Переговори були дуже швидкими.  Максимов – це людина, яка хоче працювати на будь яких умовах в нормальній команді», — сказав журналіст в ефірі ТаТоТаке.

  • Максим Калиниченко виступав у складі Дніпра з 1997 по 2000 рік (45 матчів, сім голів), після чого перейшов до Спартака (2000-2008).
  • За команду з Москви Українець провів 134 поєдинки: 22 голи.
  • У 2008 році Максим повернувся до Дніпра і виступав за команду до 2011 (67 ігор, 14 голів).
  • Завершував свою кар’єру гравець у складі сімферопольської Таврії: 55 матчів, дев'ять голів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт