Новини

Коноплянка через травму не допоможе Краковії проти команди Кочергіна: повернення в збірну України під загрозою?

Переглядів 315
Олександр Карпенко
0 голосів
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
Євген Коноплянка в п'ятницю отримав пошкодження, яке завадило українцю взяти участь у матчі 24-го туру чемпіонату Польщі проти Варти (0:0).

Головний тренер Краковії Яцек Зелінський розповів, що Коноплянка пройшов обстеження, аби з'ясувати, чи зможе Євген допомогти своєму клубу в матчі проти лідера Екстракляси Ракува (18 березня), в складі якого виступає наш Владислав Кочергін.

«Коноплянка отримав травму на тренуванні в п'ятницю. У день від'їзду з'ясувалося, що він не зможе грати. Йому зробили МРТ, але результатів поки що немає. Схоже, у матчі з Ракувом він не візьме участі», –  цитує тренера сайт DziennikPolski.

Коноплянка  цього сезону провів за Краковію 18 матчів у всіх турнірах, в яких забив три голи та віддав дві результативні передачі.

Нагадаємо, що Коноплянка отримав виклик до національної збірної України на матч з Англією в рамках кваліфікації на Євро-2024. Цей поєдинок заплановано на 26 березня.

За збірну України Коноплянка загалом провів 86 матчів, у яких забив 21 гол і віддав 15 результативних передач. Востаннє Євген грав за головну команду у вересні 2020 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт