Новини

Кривбас обіграв Колос, здобувши третю перемогу поспіль: відео дебютного гола Вернидуба за криворізьку команду

Переглядів 558
Павло Клименко
1 голос
Кривбас здолав Колос. Фото: ФК Кривбас
У п'ятницю, 3 березня, у матчі 16-го туру української Прем'єр-ліги криворізький Кривбас на своєму стадіоні приймав ковалівський Колос. Поєдинок завершився мінімальною перемогою господарів з рахунком 1:0.

Після зимової перерви українська Прем'єр-ліга повернулася до Кривого Рогу. Місцевий Кривбас на своєму стадіоні приймав Колос із Ковалівки.

Почали команди матч досить активно, але до середини тайму просіли. Загалом більше перевагою володів Колос, хоча й господарі не відсиджувалися.

Лише наприкінці першого тайму було створено перший небезпечний момент. Після флангового проходу пішов пас назад на лінію штрафного майданчика на Оріховського, але гравець Колоса пробив трохи вище воріт.

У дебюті другого тайму гості не використали ще два моменти. Спочатку Кравченко пробив поряд зі штангою, а за хвилину Сарнавський врятував свої ворота після удару Лисенка.

А на 61-й хвилині Кривбас відкрив рахунок. Віталій Вернидуб після кутового ударом головою відправив м'яч у ворота. Зазначимо, що для захисника це перший гол за Кривбас.

Не вдалось завантажити відео.

Через сім хвилин господарі мали ще один шанс, але Микитишин метрів із десяти не влучив у порожні ворота.

Таким чином, матч завершився перемогою Кривбасу, яка стала для команди третьою поспіль в УПЛ.

Після сьогоднішнього матчу підопічні Юрія Вернидуба посідають шосте місце у турнірній таблиці УПЛ із 21 очком, а Колос йде на сьомій позиції з 20 пунктами в активі. 

У наступному турі Кривбас зустрінеться з донецьким Шахтарем. Гра запланована на 12 березня. Колос того ж дня поміряється силами з львівським Рухом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт