Новини

Кривцов з Інтер Маямі зазнав четвертої поразки поспіль: оцінка українця одна з найгірших у команді

Переглядів 446
Павло Клименко
1 голос
Сергій Кривцов. Фото: ФК Інтер Маямі
Центральний захисник Інтер Маямі Сергій Кривцов відіграв весь матч шостого туру МЛС проти ФК Цинциннаті, але не допоміг своїй команді подолати жахливу результативну серію.

Інтер Маямі з мінімальною перевагою поступився лідеру чемпіонату ФК Цинциннаті (0:1). Сергій Кривцов вийшов у стартовому складі на цей матч та провів усі 90 хвилин.

За цей час він зробив 74 передачі (91% точності), заробив один фол, зробив два перехоплення та виносу м'яча, один раз пробив повз ворота і сім разів втратив володіння, один раз обіграний з дриблінгу.

У результаті від статистичного порталу SofaScore Кривцов отримав оцінку в 6.7 бала, що є однією з найгірших у команді (менше лише у двох гравців по 6.4 бали). Найкращим виявився півзахисник Інтер Майамі Жеан Мота – 8.0 бала.

Зазначимо, Інтер Маямі розпочав цей сезон із двох перемог поспіль, але далі пішла серія з поразок:

  • Нью-Йорк Сіті – Інтер Майамі 1:0
  • ФК Торонто – Інтер Майамі 2:0
  • Інтер Майамі – Чикаго Файр 2:3
  • ФК Цинциннаті – Інтер Майамі 1:0

У наступному турі команда Кривцов має зіграти проти ФК Даллас. Матч запланований на 9 квітня і розпочнеться о 02:30 за київським часом.

Нагадаємо, що 32-річний Кривцов перейшов до Інтер Мяамі з донецького Шахтаря у зимове трансферне вікно та підписав з американським клубом контракт терміном на два роки з можливістю продовження угоди. Українець після переїзду до Штатів у шести матчах забив один м'яч.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт