Новини

«Круче Кріштіану Роналду»: зірковий легіонер Динамо початку 2000-их назвав найсильнішого футболіста-суперника

Переглядів 716
Євген Чепур
2 голоси
Роналдо. Фото: Реал
Колишній півзахисник київського Динамо Тіберіу Гіоне поділився думкою про наймайстровішого футболіста, проти якого він грав у складі українського гранда.

Румунський легіонер Гіоне виступав за Динамо з 200-го по 2011 рік і за цей час встиг зіграти за киян у Лізі чемпіонів проти безлічі сильних виконавців. Але найбільш майстровитим екс-хабвек вважає бразильця Роналдо.

«Він обвів мене та забив нам гол, але це не соромно. Він обігравав мене у тому матчі три чи чотири рази, і я жодного разу навіть не сфолив на ньому! Він мав свій знаменитий фінт, який ніхто так і не розгадав.

Цей матч було зіграно у 2004 році. Він був класним футболістом, я думаю, що він був крутішим за Кріштіана Роналду», — наводить слова Гіоане Gazeta Sporturilor.

Бразилець є переможцем ЧС-2022, а також володарем «Золотого м'яча» у 1997 та 2022 роках.

Зазначимо, що Роналдо з 2002 до 2007 року виступав у складі Реалу, а на стадії групового етапу Ліги чемпіонів 2004/2005 Динамо мінімально програло мадридцям. Тоді забив гол Оуена. В Україні кияни зіграли внічию з рахунком 2:2. Забитими м'ячами за Реал відзначилися Рауль та Фігу.

Бразилець забивав Динамо трохи згодом. Сталося це у групі ЛЧ 2005/2006. У матчі шостого туру кияни вдома зіграли із мадридцями 2:2. Обидва голи за іспанський гранд на останніх хвилинах зустрічі забив саме Роналдо. Тоді наша команда набрала лише два очки і опинилася на останньому місці у своїй групі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт