Новини

Легендарний Буффон має увійти до тренерського штабу зіркової збірної: з нею гратиме Україна у відборі Євро-2024

Переглядів 371
Дмитро Котков
1 голос
Джанлуїджі Буффон. Фото: Google
Джанлуїджі Буффон веде перемовини стосовно його роботи в Скуадрі Адзуррі. Легенду італійської збірної бачать в штабі Роберто Манчіні.

Президент Федерації футболу Італії Габріеле Гравіна сказав, що він хоче залучити до організації легендарного Джанлуїджі Буффона, який завершив кар'єру футболіста.

«Марно приховувати, ми працюємо над цим. Джіджі - це наша мета, ми постараємося її досягти, але все залежить не тільки від нас. Вважаю, що його природний проект - це робота в нашій національній команді».

Також представник італійської федерації зазначив, що перемовини із Буффоном вже ведуться:

«Ми зробимо все, щоб залучити його до збірної. Це також залежатиме і від нього самого, ми з ним розмовляємо. Ми перебуваємо на досить просунутій стадії», - цитує Гравіну Sky Sport.

  • Джіджі Буффон, якому 45 років, завершував кар’єру, виступаючи за рідну Парму. Головні успіхи воротаря пов’язані зі збірною Італії та з туринським Ювентусом. Також він грав за ПСЖ.
  • Джіджі є рекордсменом Скуадри Адзурри за кількістю зіграних матчів (176).
  • У рамках відбору Євро-2024 збірна України зіграє з Італією 12 вересня та 20 листопада. Можливо, до якогось з цих поєдинків Буффон уже буде в тренерському штабі Роберто Манчіні.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт