Новини

Лідер Ворскли визначився зі своїм майбутнім: форвард продовжить кар’єру у чемпіонаті, де тренував Ребров

Переглядів 704
Артем Жилінський
3 голоси
Таулянт Сефері та ОАЕ. Колаж: «Український футбол»
Албанець Таулант Сефері схоже більше не зіграє в Українській Прем’єр-лізі. У минулому сезоні форвард був одним із найкращих гравців Ворскли і вже обрав подальший розвиток кар’єри.

Раніше ми повідомляли, що Сефері не зіграє в наступному сезоні УПЛ за команду Віктора Скрипника. Також Дніпро-1 був зацікавлений у підписанні саме цього албанського форварда.

Сефері може перейти з полтавської команди до Баніясу. Власник арабського клубу, шейх Саїф бен Заїд Аль Нахайян, обіймає посаду міністра внутрішніх справ та є заступником прем'єр-міністра ОАЕ.

Віце-президент Ворскли Олег Лисак повідомив, яку пропозицію отримав Сефері та які подальші дії буде робити полтавська команда. 

«У рамках контрактних відносин із Сефері ми йдемо гравцю назустріч. Він має шикарну пропозицію з ОАЕ. Ми не можемо утримати гравця, враховуючи суми, які йому пропонуються. Ми максимально стоятимемо на тому, щоб було виплачено відповідні клаусули, прописані в контракті».

Лисак заявив, що Сефері може піти в річну оренду з певною доплатою, але перемовини досі у процесі.

«Поки що йдеться про річну оренду з певною виплатою, тому я думаю, що незабаром ця історія буде публічно озвучена. Поки що ведуться переговори», – сказав Лисак в інтерв'ю ютуб-каналу Espreso.

  • У тому сезоні албанець у 28 матчах за полтавську команду відзначився 13 голами.
  • Transfermarkt оцінює футболіста в один мільйон євро. Контракт із Ворсклою розрахований до літа 2025 року.
  • Матч першого туру УПЛ між Дніпром-1 та Ворсклою буде перенесено на більш пізню дату у зв’язку з тим, що команди гратимуть в єврокубках.
  • Сергій Ребров тренував Аль-Айн, який виступає в ОАЕ. За два роки в Еміратах тренер провів 71 матч, в яких здобув 44 перемоги та 17 нічиїх. За підсумками першого сезону став чемпіоном ОАЕ, а також виграв Кубок ліги.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах:

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт