Новини

Лідер збірної Франції не зіграє з Україною на молодіжному Євро-2023: відома причина

Переглядів 3280
Дмитро Котков
3 голоси
Куадіо Коне. Фото: Google
Куадіо Коне не візьме участь у поєдинку між французами та українцями в рамках чвертьфіналу чемпіонату Європи (U-21). Футболіст менхенгладбахської Боруссії відновлюється від пошкодження.

Півзахисник молодіжної збірної Франції Куадіо Коне не зможе допомогти своїй національній команді у чвертьфінальному поєдинку молодіжного Євро-2023 проти України. Про це повідомляє видання RMC Sport.

22-річний хавбек зазнав пошкодження в переможному матчі третього туру групового раунду проти Швейцарії (4:1), через що був змушений залишити поле на 19 хвилині.

За інформацією цього джерела, після поєдинку футболіст, який на клубному рівні грає за Боруссію Менхенгладбах, пересувався за допомогою милиць. Після медичного огляду з'ясувалося, що у Коне розтягнення зв'язок правого коліна і він вилетів до кінця турніру.

  • Для французької збірної це друга травма на турнірі. Раніше через пошкодження вибув вінгер Крістал Пеласа Майкл Олісе, який отримав травму у матчі проти норвежців.
  • Чвертьфінальна зустріч між Францією та Україною відбудеться в неділю, другого липня. Початок поєдинку о 22:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт