Новини

Лідер Зорі розкрив секрет Ротаня, який допоміг перемогти румунів: хавбек націлився на перше місце у групі

Переглядів 962
Артем Жилінський
2 голоси
Молодіжна збірна України. Фото: УАФ
Півзахисник київського Динамо Володимир Бражко, який провів минулий сезон у луганській Зорі, висловився про матч молодіжної збірної України, яка здолала мінімально Румунів.

Сьогодні збірна України U-21 перемогла румунів (1:0) в рамках другого туру групового етапу Євро-2023. Володимир Бражко пояснив, чому у підопічних Ротаня не все виходило на початку матчу.  

«Чому був такий нервовий початок? Вважаю, що Румунія скористалася підтримкою трибун. Це було очікувано, але ми все одно трохи не впоралися. Потім перебудувалися та контролювали гру».

Півзахисник поділився настановами Ротаня, які мали облегшити задачу нашим хлопцям.

«Що нам казав Ротань? Найшвидше працювати з м'ячем і просувати його через фланги. Суперник не встигав та залишав за спиною великі зони. Кащук тричі виходив віч-на-віч».

Бражко підсумував поєдинок та заявив, що молодіжка буде боротися за перше місце.

«Ми створили багато моментів. Якщо вони є, то рано чи пізно забиваєш. Забили на 89 хвилині. Чого чекаємо на матч з Іспанією? Це топ-збірна. Але ми гратимемо у свій футбол і боротимемося за перше місце у групі», — сказав Бражко для «Суспільне».

  • Наступний поєдинок підопічні Ротаня проведуть проти одноліток з Іспанії;
  • Гра запланована на 27 червня. Початок о 21:45 за Києвом;
  • Молодіжне Євро-2023 проходить в Румунії та Грузії з 21 червня по восьме липня.
  • Бражко приєднався до луганчан на правах оренди з Динамо минулого літа і передбачається, що він виступатиме за Зорю два роки — до кінця сезону-2023/24, але кияни можуть достроково повернути футболіста.
  • 21-річний Бражко у нинішньому сезоні провів за Зорю 28 матчів, забив сім голів і віддав одну результативну передачу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт