Новини

Лунін чітко висловився про своє майбутнє у Реалі: українець хоче грати та продовжує працювати

Переглядів 404
Євген Чепур
1 голос
Андрій Лунін. Фото: Реал
Український голкіпер національної команди України та мадридського Реалу Андрій Лунін поділився думками про своє майбутнє у складі столичної іспанської команди.

Мадридський Реал обіграв команду четвертого дивізіону Касереньйо у вчорашньому виїзному матчі 1/16 фіналу Кубка Іспанії (1:0). Ворота столичної команди український голкіпер Андрій Лунін.

Воротар Реалу Лунін заявив, що не має наміру змінювати команди і прикладе усіх зусиль, щоб продовжити грати за мадридців.

«Я працюю тут уже три роки. Увесь цей час я страждаю та чекаю, користуючись тими матчами, які отримую. Я роблю це не для того, щоб піти. Ідея полягає у тому, щоб залишитися.

Я спокійний, знаходжуся у найкращому місці з найкращими людьми, які мені допомагають. Атмосфера дуже хороша. Будь-який футболіст скаже вам, що хоче грати постійно. Я готовий та виконую свою роботу, а тренер приймає рішення», — наводить слова Луніна Relevo.

Чинний контракт українця з Реалом розрахований до 2024-го. 23-річний Лунін провів за мадридців цього сезону сім поєдинків, у яких пропустив чотири м'ячі.

Раніше ми писали, що Лунін опинився серед найкращих у складі Реалу у вчорашньому матчі на думку аналітиків.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт