Новини

Лунін хоче продовжити контракт з Реалом: відома позиція керівництва та тренерського штабу мадридців

Переглядів 7905
Дмитро Котков
0 голосів
Андрій Лунін. Фото: Google
Український голкіпер Андрій Лунін хоче залишитися в мадридському Реалі. Але у керівництва галактікос та тренерського штабу королівського клуба різне бачення стосовно цього питання.

Український воротар Андрій Лунін має бажання пролонгувати угоду з мадридським Реалом. Керівництво «галактікос» не проти такого варіанту, але тренерський штаб «королівського клубу» дивиться на ситуацію інакше.

«Лунін хоче поновити контракт з Реалом. Керівництво Реала також відкрито до цієї ідеї, але тренерський штаб дивиться на ситуацію інакше», – пише в твіттері видання Madrid Xtra.

До слова, 25 квітня в рамках 31 туру іспанської Ла Ліги каталонська Жирона на своєму полі в яскравому стилі виграла в принциповому матчі з мадридським Реалом.

З перших хвилин у цій зустрічі зіграли український вінгер Жирони Віктор Циганков та український воротар Реала Андрій Лунін.

Головним героєм цієї зустрічі став 24-річний аргентинський нападник каталонців Таті Кастельянос, який оформив покер у ворота Луніна. Партнер Циганкова записав по два голи в кожному з таймів. Мадридці на це відповіли двома голами у виконанні Вінісіуса Жуніора та Лукаса Васкеса.

Жирона виграла в цьому матчі з рахунком 4:2! Таким чином, Лунін пропустив чотири м’ячі від каталонців.

У цьому сезоні Лунін зіграв за Реал 12 матчів, у яких він пропустив 13 м'ячів та чотири рази залишив свої ворота у недоторканості.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт