Новини

Лунін отримав новий автомобіль у Реалі: відео презентації за участю українця та світових зірок

Переглядів 3088
Павло Клименко
4 голоси
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал
Футболісти мадридського Реала отримали службові електричні автомобілі від BMW. Гравці команди пересуватимуться на кросовері BMW iX або стильному купе BMW i4.

Свою машину отримав і голкіпер збірної України Андрій Лунін, який віддав перевагу високотехнологічному купе BMW i4 у спортивній версії M50.

Реал тим часом опублікував ролик, на якому показані футболісти вершкових, включаючи Луніна, Азара, Модріча, Алаби та інших зірок команди з їхніми дорогими авто, які були їм вручені на презентації.

Не вдалось завантажити відео.

Нагадаємо, що влітку 2022 року Реал уклав спонсорську угоду із баварським концерном. BMW прийшов на зміну Audi, який співпрацював із мадридцями 19 років.

Лунін, крім корпоративної BMW, може похвалитися ще одним представником цієї марки – кросовером X3. Крім того, в гаражі українського воротаря раніше було помічено купе Infiniti Q50.

Лунін у поточному сезоні провів у складі Реала шість матчів, у яких пропустив чотири голи та дві гри провів із чистим листом. Контракт 23-річного українця із вершковими розрахований до літа 2024 року. Портал Transfermarkt оцінює його у чотири млн євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт