Новини

Лунін вийде в основі у матчі проти Альмерії: для українського голкіпера Реалу є погані новини

Переглядів 7194
Віктор Глухенький
3 голоси
Андрій Лунін. Фото: Google
У голкіпера національної збірної України Андрія Луніна є черговий шанс довести Карло Анчелотті, що саме він заслуговує бути першим номером Реалу.

Іспанські ЗМІ у всю сурмлять, що на поєдинок другого туру Ла Ліги проти Альмерії з перших хвилин на останньому рубежі мадридського Реала гратиме українець Андрій Лунін.

Однак, як припускають наші іспанські колеги з сайту Relevo, це аж ніяк не скасовує того факту, що в якості основного голкіпера на сезон наставником «вершкових» Карло Анчелотті розглядається орендований у лондонського Челсі Кепа Аррісабалага. І це новини погані, на фоні локально хороших прогнозів на найближчий матч.

За інформацією джерела у роздягальні Реала партнери Луніна з великою симпатією ставляться до нього і вважають, що своїм виступом у поєдинку проти Атлетика з Більбао ( 2:0) українець точно заслужив провести ще бодай один матч в основі. 

До того ж, Аррісабалага перейшов у Реал зовсім нещодавно і провів занадто мало тренувань в загальній групі з новими партнерами по команді.

  • В сезоні 2022/2023 Андрій Лунін зіграв за Реал у 12 поєдинках: пропустив 13 голів та чотири поєдинки відіграв «на нуль».
  • Наступний матч підопічні Карло Анчелотті зіграють найближчої суботи, 19 серпня, на виїзді проти Альмерії в рамках другого туру Ла Ліги.
  • Початок зустрічі о 20:30 за київським часом.
  • Контракт Андрія Луніна з Реалом чинний до 30 червня 2024 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт