Новини

«Майстер стандартів і геній пасу»: Динамо вшанувало пам’ять легендарного капітана команди

Переглядів 3045
Владислав Лютостанський
3 голоси
Валентин Белькевич. Фото: Getty Images
Київське Динамо вшанувало пам’ять колишнього капітана біло-синьої команди Валентина Белькевича. Білоруський футболіст пішов з життя на 41-му році.

У вівторок, 1 серпня, відзначають роковини смерті екскапітана київського Динамо Валентина Белькевича.

«Майстер стандартів і геній пасу, обдарований і мудрий футболіст, капітан і один із лідерів видатної динамівської команди на рубежі століть, Белькевич залишив яскравий слід в українському футболі не лише завдяки трофейним досягненням, а й завдяки своїй віртуозній, філігранній грі, командній самопожертві та неординарному таланту».

Після завершення футбольної кар'єри Белькевич працював асистентом тренера у Динамо-2 та був тренером юнацької команди киян.

«У серцях мільйонів уболівальників він залишиться як чудова людина, лідер на полі та за його межами, справжній професіонал своєї справи та приклад для наслідування. Пам'ять про Валентина Белькевича продовжує жити світлим спомином у великій динамівській родині...», – пише пресслужба Динамо.

  • Белькевич перейшов з мінського Динамо до київського у 1996 році.
  • Загалом з 1996 по 2008 роки Валентин провів за біло-синіх 344 гри, забив 69 голів, віддав 21 асист та завоював 16 трофеїв. 
  • Білоруський футболіст помер 1 серпня 2014 внаслідок обриву тромбу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт