Новини

Малиновський відвідав українську школу в Марселі: хавбек збірної України з дружиною мали особливу зустріч

Переглядів 443
Олександр Карпенко
1 голос
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Півзахисник Марселя та збірної України Руслан Малиновський з родиною відгукнулись на ініціативу асоціації Марсель-Одеса про зустріч із земляками, які втекли від війни у Францію.

Малиновський разом з дружиною Роксаною та донькою Олівією завітали до української школи в Марселі та відвідали біженців з України. Хавбек збірної України понад годину спілкувався з біженцями, роздавав автографи та фотографувався із земляками.

Руслан також поспілкувався з пресою та розповів, що планує організувати благодійну організацію у Франції, яка допомагатиме українцям, що були змушені тікати від війни.

«Зараз непрості часи, що те, що відбувається, несправедливо. Нам важливо допомогти, і я сподіваюся, що наступного разу ми зробимо ще більше

Перебування в Марселі в оточенні українців приносить мені задоволення. Знаходження в Марселі в оточенні українців приносить мені задоволення. Багато співвітчизників стали фанатами Марселя відтоді, як приїхали в це місто.», – цитує Малиновського LaProvence.

29-річний Малиновський перейшов до Марселя з італійської Аталанти в зимове трансферне вікно і зіграв за французьку команду 15 матчів, у яких забив два м'ячі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт