Новини

Ман Сіті можна вітати з перемогою, Арсенал з Зінченком буде другим: аналітики оцінили шанси на чемпіонство в АПЛ

Переглядів 1263
Дмитро Котков
1 голос
Голанд забиває Арсеналу. Фото: Google
Манчестер Сіті має стати чемпіоном Англії, а лондонський Арсенал посяде другу позицію. Так вважають аналітики статистичного порталу «OptaJoe».

26 квітня в рамках центрального матчу 33 туру Англійської Прем'єр-ліги Манчестер Сіті на своєму полі зустрічався з лондонським Арсеналом. 

Український захисник «канонірів» Олександр Зінченко на матч проти колишньої команди вийшов у стартовому складі і в підсумку зіграв повністю поєдинок.

«Містянам» вдалося виграти зустріч з впевненим рахунком 4:1. За команду Хосепа Гвардіоли дублем відзначився Кевін Де Брюйне, якому також двічі асистував Ерлінг Голанд. Також забив Джон Стоунз після пасу Де Брюйне. Залишив свій автограф у воротах лондонців і Голанд, якому асистував Фоден. За Ман Сіті забив Роб Холдінг, на якого віддав результативну передачу Леандро Троссард.

Після переможного поєдинку у Ман Сіті з'явилися гарні шанси на перемогу в АПЛ. «Містяни» з 73 очком ідуть другими в чемпіонаті Англії. Перший Арсенал з 75 балами лідирує в АПЛ, але Ман Сіті має ще дві гри в запасі.

Портал статистики «OptaJoe» оцінив шанси на чемпіонство в АПЛ після матчу Ман Сіті – Арсенал (4:1). Аналітики вважають, що у команди Хосепа Гвардіоли 92,1% шансів на тріумф в чемпіонаті Англії. Шанси Арсенала на перемогу в АПЛ оцінюються в 7,9%. У свою чергу, на те, що підопічні Міікеля Артети стануть другими в АПЛ дають 91,2%.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт