Новини

Манчестер Сіті зробив серйозну заявку на чемпіонство: Арсенал без шансів поступився «містянам»

Переглядів 2272
Артем Жилінський
2 голоси
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
У середу, 26 квітня, у поєдинку 33 туру англійської Прем'єр-ліги Манчестер Сіті на своєму стадіоні приймав лондонський Арсенал. Матч завершився впевненою перемогою «містян»із рахунком 4:1.

Господарі поля з перших хвилин пішли в атаку і швидко відкрили рахунок. На сьомій хвилині Де Брюйне неймовірним ударом відправив м'яч у нижній правий кут воріт.

У середині першого тайму три моменти не використав форвард Манчестер Сіті Холанд – тричі надійно зіграв голкіпер Арсеналу Рамсдейл.

На 45-й хвилині другий м'яч залетів у ворота «канонірів» після точного удару Стоунза, проте арбітр матчу не поспішав із остаточним рішенням. Тільки після перегляду ВАР Олівер вказав на центр поля – зарахований гол.

І все ж Манчестер Сіті досяг свого і знову забив. На 54-й хвилині Де Брюйне перехопив м'яч у центрі поля, обігрався з Холандом і з району лівого кута штрафного майданчика пробив без замаху в дальній нижній кут. Дубль від бельгійського хавбека.

Наприкінці матчу гості зуміли забити, влучним ударом відзначився Холдінг, а у компенсований час Холанд встановив остаточний рахунок – 4:1.

Голи цього матчу можна переглянути в телеграм-каналі FanDay.net

Додамо, що захисник Арсеналу Олександр Зінченко провів на полі поєдинок. Це друга поразка українця проти своєї колишньої команди. У матчі першого кола Арсенал програв на своєму полі з рахунком 1:3.

Таким чином, Манчестер Сіті здобув перемогу та покращив свої шанси на чемпіонство. Команда Хосепа Гвардіоли набрала 73 очки і посідає друге місце у турнірній таблиці АПЛ. Арсенал залишився на першому рядку з 75 очками, проте має на дві гри більше, ніж у «містян».

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт