Новини

«Маркевичу шансу не дадуть»: Вацко поділився думками про ймовірність призначення фахівця на посаду наставника збірної

Переглядів 878
Євген Чепур
2 голоси
Мирон Маркевич. Фото ФК Металіст
Футбольний коментатор Віктор Вацко висловився про потенційне призначення Мирона Маркевича на посаду головного тренера збірної України.

Мирон Маркевич заявляв, що після звільнення Андрія Шевченка з посади головного тренера збірної України саме він мав стати його наступником, але не склалося. Віктор Вацко впевнений, що і зараз УАФ не звернеться до послуг Мирона Богдановича через якусь образу на нього.

«Маркевичу шансу не дадуть. Це люди, які ухвалюють рішення, з п'ятого поверху УАФ. Це люди, які перетворили історію з вибором головного тренера збірної України на клоунаду.

Це люди, які дуже вразливо і болісно сприймають критику, навіть якщо вона справедлива й аргументована. Тому Маркевич точно не варіант, і тут можна ставити крапку», - сказав Вацко в ефірі авторського проекту на Youtube.

Маркевич очолював збірну України з лютого по серпень 2010-го року. При ньому перша команда країни провела чотири поєдинки:

  • Україна - Литва (4:0)
  • Україна - Румунія (3:2)
  • Норвегія - Україна (0:1)
  • Україна - Нідерланди (1:1).

Мирон Богданович залишив свою посаду через незгоду з рішенням ФФУ про зняття дев'яти очок з Металіста, який він тренував, за організацію договірного матчу з Карпатами.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт