Новини

Марсель впевнено здолав Труа: Малиновський з’явився на полі в заключні хвилини матчу

Переглядів 289
Артем Жилінський
1 голос
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Марсель завдяки дублю Вітіньї здобув впевнену перемогу над Труа (3:1) у матчі 31-го туру французької Ліги 1. Руслан Малиновський ввійшов у гру з лави запасних.

Марселю вдалося вийти вперед вже на другій хвилині матчу. Витінья найшвидше зреагував у метушні і вразив ворота Труа. Через чотири хвилини він міг подвоювати рахунок, але голкіпер гостей встиг переправити його удар з воротарської лінії на кутовий.

Під кінець другого тайму Ченгіз Ундер ювелірним ударом низом із рикошетом від лівої штанги подвоїв перевагу господарів поля.

На 64-й хвилині Вітінья підібрав м'яч у штрафному майданчику гостей і ударом під поперечину відправив його в сітку воріт.

Руслан Малиновський ввійшов у гру на 76-й хвилині, замінивши Алексіса Санчеса. Українець одразу ж спробував знайти когось із партнерів передачею до штрафного майданчика, але захист гостей швидко зазнав небезпеки від воріт.

Вже в доданий арбітром час Мама Балді отримав пас у штрафному майданчику та забив у ворота Марселя гол престижу. За дві хвилини пролунав фінальний свисток.

У наступному турі Марселю доведеться на виїзді зіграти з Ліоном 23 квітня, а Труа цього ж дня проведе в гостях матч із Нантом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт