Новини

«Матч із Шотландією — вирішальний для збірної України»: Усик особисто підтримав нашу команду

Переглядів 609
Євген Чепур
1 голос
Андрій Ярмоленко, Олександр Караваєв та Олександр Усик. Фото: УАФ
Чемпіон світу у надважкій ваговій категорії Олександр Усик приїхав до табору національної команди України, щоб підтримати її перед грою з шотландцями.

Наш чемпіон Усик разом з синами приїхав до розташування збірної України, щоб підбадьорити футболістів перед важливим матчем у Лізі націй проти шотландців.

«Взяв синів, щоб помандрувати з ними, вони нудьгують, але все нормально. Старшому дуже подобається, бо він займається футболом, у молодшого один футболіст, якого він знає — Роналду, але збірну України теж знає.

Завжди приємно спостерігати за тренуваннями, тим паче збірною України. Дуже круто, спостерігаю за робочими моментами, у роздягальні, як хлопці спілкуються та жартують, мені подобається».

Не вдалось завантажити відео.

Також Усик запевнив, що гравці збірної України будуть прагнути перемогти.

«Матч із Шотландією — вирішальний для збірної України, всі хлопці заряджені. Спілкувався з тренером, наші футболісти віддаватимуть усе на полі, що мають. 

Дай Боже, щоб перемога була за нами. Чекаю, щоб наші хлопці добре зіграли та перемогли», — наводить слова Усика УАФ.  

Не вдалось завантажити відео.

Нагадаємо, що поєдинок шостого туру Ліги націй Україна ‒ Шотландія  відбудеться 27 вересня в Кракові. Початок – о 21:45. 

До вашої уваги пропонуємо ексклюзивне інтерв'ю «УФ» колишнього форварда Динамо та Рейнджерс Олега Саленка, який дав прогноз на матч Україна – Шотландія в Лізі націй.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт