Новини

Мессі назвав найкращого центрального захисника планети – це не Кривцов

Переглядів 6502
Данило Моісеєнков
4 голоси
Ліонель Мессі та Сергій Кривцов. Фото: Getty Images
Легендарний аргентинський футболіст Інтер Маямі Ліонель Мессі поділився ім'ям найкращого на його думку центрального захисника світу. Він грає з ним в одній команді.

Ліонель Мессі після мінімальної перемоги збірної Аргентини над Еквадором із рахунком 1:0 в матчі кваліфікації до чемпіонату світу 2026 року назвав найкращого центрального захисника планети.

Нападник обрав свого партнера по національній команді та пояснив, чому це повинен бути саме він.

«Я думаю, що Крістіан Ромеро зараз найкращий захисник у світі. Він грав дуже добре і, на мій погляд, був MVP цього матчу. Мати його позаду мене це найкраще, що може зі мною статися.

Він завжди змушує мене йти вперед, тому що дуже добре вміє грати один на один проти суперника. Я звик не озиратися назад, і це дуже добре для атакуючого гравця», – приводить слова аргентинця видання Mundo Deportivo з посиланням на Telemundo.

  • Нагадаємо, що партнером Мессі у Інтер Маямі є центральний захисник збірної України Сергій Кривцов.
  • Після 26 турів клуб, яким володіє Девід Бекхем, посідає передостанню, 14 сходинку, в турнірній таблиці Східної конференції МЛС.
  • В наступній грі Інтер на виїзді зіграє проти Атланти Юнайтед. Поєдинок відбудеться 17 вересня. Початок матчу о 00:00 за київським часом.
  • Крістіан Ромеро виступає за Тоттенгем, за який вже провів 68 матчів та забив три голи.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт