Новини

«Ми з ним повинні зберегти все хороше, що було в минулому»: Денисов розповів про свої відносини з Леоненком

Переглядів 472
Артем Жилінський
2 голоси
Денисов та Леоненко. Фото: Google
Колишній директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов в останньому інтерв’ю розказав про свій новий діджитал-проект One Pitch Group. Також він оцінив свої відносини з відомим експертом Віктором Леоненком.

Нещодавно топ-менеджер Денисов оголосив про створення нового діджитал-проекту One Pitch Group, який зосередиться на мовленні в YouTube. В арсеналі компанії – 7 повноцінних каналів з архівами шоу, які проводилися ще в епоху телеканалів «Футбол».

Варто зазначити, що Леоненко працював на телеканалах «Футбол», але після емоційної розмови з Денисовим по телефону, його було звільнено.

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net. Денисов описав своє ставлення до колишнього експерта на телеканалах «Футбол» Леоненка.

«З Віктором ми розлучалися в іншому емоційному ключі. Контекст розлучення був інший. Я навіть вийшов із ним на зв'язок у жовтні, привітав його з Днем Народження. Я вважаю, що ми з ним повинні зберегти все хороше, що було в минулому, а про майбутнє мені поки що важко припустити», — заявив Денисов в інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що канали «Футбол 1/2/3» були змушені призупинити свою діяльність цього літа. Причиною став відхід Ріната Ахметова з медіа-бізнесу і передача ліцензій на свої телеканали державі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт