Новини

«Ми зобов'язані більше концентруватися»: Ребров назвав причини, через які Аль-Айн не зміг обіграти лідера ОАЕ

Переглядів 2008
Павло Клименко
1 голос
Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
У матчі 21-го туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів Аль-Айн на своєму стадіоні приймав лідера змагань - Аль-Ахлі. Зустріч завершилася внічию з рахунком 1:1.

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров після матчу сказав, що статистичні процеси завжди привертають увагу у всіх протистояннях для оцінки виступу його команди.

«Я думаю, що Аль-Айн показав сильну віддачу, але ми припустилися тих же помилок, які з'явилися в нашому матчі проти Аль Насра (0:1).

Ми виявили сильне бажання виграти у Аль-Ахлі, статистичні показники Аль-Айна були дуже високими, і від нас потрібно виявляти велику концентрацію у майбутніх матчах. Я не звинувачуватиму гравців у цьому протистоянні», – цитує Реброва клубна пресслужба.

Півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко, який виступає за Аль-Айн, вийшов на заміну замість бразильського хавбека Жонатана Сантоса на 70-й хвилині за рахунку 0:1.

33-річний Ярмоленко провів у поточному сезоні 23 поєдинки у всіх турнірах, забив вісім голів та зробив п'ять результативних передач.

Аль-Айн зіграв 21 матч, набрав 41 очко і посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ. Відставання від лідера Аль-Ахлі складає п'ять залікових пунктів за п'ять турів до кінця турніру.

5 квітня Аль-Айн зіграє на виїзді з Аль-Васлом у першому матчі 1/2 фіналу Кубка ОАЕ, а через чотири дні проведе гостьовий поєдинок із Хаур-Факканом у рамках 22-го туру національного чемпіонату.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт