Новини

Миколенко подарував двом британцям свої футболки з автографами: так Віталій подякував їм за допомогу Україні

Переглядів 452
Віктор Глухенький
1 голос
Віталій Миколенко. Фото: Google
Захисник національної збірної України Віталій Миколенко і сам продовжує допомагати Україні, і заохочує до цього все більше британців. Зокрема і своїх персональних вболівальників.

Засновник організації Emergency Ukraine Стюарт Девісон та його колега Ян Вілсон відвідали тренувальну базу ліверпульського Евертона, щоб особисто порозмовляти з Віталієм Миколенком, повідомляє прес-служба «ірисок».

Девісон системно доставляє в Україну гуманітарну допомогу. Першу поїздку він організував власним коштом. Пізніше до допомоги долучилися його друзі та знайомі. Все це перетворилося на організацію Emergency Ukraine, мета якої – закривати потреби постраждалих внаслідок російського вторгнення до України.

«Нам було приємно розповісти Віталію про роботу, яку ми проводимо, щоб допомогти тим, хто перебуває на його батьківщині. Людям там дуже потрібна допомога, і ми продовжуватимемо надавати їм допомогу, незважаючи ні на що», – прокоментував Стюарт Девісон зустріч з Миколенком.

На згадку про зустріч, Миколенко подарував Стюарду Девісону та Яну Вілсону футболки Евертона зі своїми автографами та зробив пам’ятне фото.

 
Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт