Новини

Миколенко знову потрапив до збірної туру АПЛ: українець у складі дуже серйозної компанії

Переглядів 1262
Артем Жилінський
1 голос
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Лівий захисник Евертона Віталій Миколенко вдруге поспіль потрапив до символічної збірної туру АПЛ. Він продовжує затверджувати себе, як одного з найкращих футболістів в чемпіонаті на цій позиції.

У суботу в матчі 14-го туру Англійської Прем’єр-ліги Миколенко відіграв усі 90 хвилин. Його команда Евертон зіграла в нічию із Фулхемом (0:0). Варто зазначити, що українець отримав другу кращу оцінку за матч серед своїх одноклубників.

Гру Миколенка відзначив головний тренер «ірисок» Лемпард. Також надійну гру лівого захисника оцінив статистичний портал WhoScored. Саме за версією цього порталу Миколенко потрапив у символічну збірну туру.

Поруч з українцем опинилися зірки Манчестер Юнайтед (наприклад, найдорожчий захисник в історії футболу Харрі Магуайр – 87 мільйонів євро) або плеймейкер Сіті Кевін Де Брюйне).

Варто зазначити, що Миколенко також потрапив до збірної минулого елітного дивізіону Англії. Цього сезону на його рахунку 13 матчів за Евертон, який йде на 12 місці.

Нагадаємо, що Transfermarkt оцінює українського захисника в 18 мільйонів євро. До Евертона Миколенко перебрався з Динамо зимою 2022 року за 23,5 мільйона євро. 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт