Новини

«Мілевський трохи божевільний»: екс-тренер Динамо Брест назвав топ-клуб, який хотів підписати українця

Переглядів 749
Євген Чепур
1 голос
Артем Мілевський. Фото: Динамо Брест
Екс-наставник брестського Динамо Марцел Лічка поділився спогадами про спільну роботу з Артемом Мілевським і розповів, чому ексфорвард Динамо не став футболістом світового масштабу.

Артем Мілевський під час матчів за брестське Динамо міг робити на полі все, що завгодно. Про це розповів колишній головний тренер команди у 2019 році Марцел Лічка.

«У мене була команда, за білоруськими мірками, дуже хороша. Мілевський, Кисляк, гравці з досвідом... Паша Нехайчик - і капітан чудовий, і людина.

Що було добре? Коли ми володіли м'ячем, я говорив: «Робіть що хочете». Таким гравцям, як Сергій Кисляк, Міля, не треба пояснювати, що робити з м'ячем». 

Лічка розповів, що Мілевський міг продовжити кар'єру в Ліверпулі свого часу, але через розгульний спосіб життя так і не став зіркою світового масштабу.

«Не пускати Мілевського в бари? Він, можна сказати, трохи божевільний. Зрозуміло, якби була інша голова, він не грав би в Бресті під кінець своєї кар'єри. 

Йому надходили пропозиції з Ліверпуля, Португалії. Але це його приватне життя».

Однак Лічка вважає Мілевського чудовим гравцем і окремо відзначив бажання постійно бути першим у колишнього форварда київського Динамо.

«Але футболіст він чудовий. На тренуваннях він ніколи нікого не відпускав, не любив програвати. Іноді була така спека, що доводилося його заспокоювати. 

Два роки з Мілею - взагалі без проблем. Мені подобаються такі гравці. Часом із ним було важко, але на полі це переможець. Його цікавила тільки перемога", - наводить слова Личка телеграм-канал «Родни футбол». 

З липня 2017 по серпень 2018 і з січня 2019 по січень 2021 року Мілевський виступав у складі брестського Динамо. За цей час екснападник київського гранда провів 104 матчі, забив 20 голів і віддав 32 результативні передачі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт