Новини

Мудрик потрапив у зону ризику? Челсі готує масштабний розпродаж

Переглядів 323
Артем Жилінський
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Власник лондонського Челсі Тодд Боелі планує продати кількох футболістів своєї команди у літнє трансферне вікно, щоб скоротити зарплатну відомість.

Челсі підписав 15 гравців за останні два трансферні вікна. Одним із новачків «аристократів» став український вінгер Михайло Мудрик, який у січні перейшов із донецького Шахтаря за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів.

Власник лондонського клубу Тодд Боелі хоче скоротити склад своєї команди у літнє трансферне вікно, щоб знизити витрати на зарплати. Челсі розгляне пропозиції щодо будь-якого зі своїх футболістів. Про це повідомив сайт FootballTransfers.

Джерело відзначило, що найбільші шанси залишити Челсі мають такі гравці:

  • Крістіан Пулішич;
  • Хакім Зієш;
  • П'єр-Емерік Обамеянг;
  • Конор Галлахер;
  • Рахім Стерлінг.

22-річний Мудрик провів за Челсі цього сезону 12 матчів у всіх турнірах і зробив дві результативні передачі. Контракт українського вінгера з англійським клубом розрахований до 2031 року.

Челсі зіграв 31 поєдинок, набрав 39 очок і посідає 11 місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Учора лондонська команда програла мадридському Реалу у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів і вилетіла з турніру.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт