Новини

«Моя Україна - від Донецька до Ужгорода»: Селезньов оголосив назву прощального матчу та офіційно завершив кар’єру

Переглядів 738
Євген Чепур
1 голос
Євген Селезньов. Фото: Минай
Ексфорвард Шахтаря, Дніпра і низки інших українських клубів Євген Селезньов офіційно оголосив про намір провести прощальний матч у своїй ігровій кар'єрі.

Євген Селезньов у своєму особистому профілі в інстаграм опублікував пост, у якому розповів про бажання провести прощальний матч.

«Моя Україна - від Донецька до Ужгорода». Ось така назва і буде благодійний прощальний матч, який ми організовуємо. Хочу попрощатися з ігровою кар'єрою в колі друзів».

Футболіст вказав, кому саме хоче присвятити цей матч.

«Хочу, щоб від гри отримали задоволення глядачі, а головне, щоб від цієї зустрічі користь отримали наші військові. Українські воїни - наші головні зірки! Зірки не тільки України, а всього цивілізованого світу. Якби не вони, не було б футболу, не було б України. Спасибі вам хлопці!».

За словами Селезньова, матч відбудеться в Ужгороді.

«Матч відбудеться в Ужгороді на «Авангарді». Залишилося менше місяця. У нас попереду багато роботи. Ми прагнемо провести матч на високому рівні, щоб зібрати серйозну суму для наших військових. Ми залежимо від них, а вони потребують нашої підтримки. Слава Україні!» - написав Селезньов.

37-річний футболіст за свою клубну кар'єру провів 452 матчі, в яких забив 181 гол і зробив 39 результативних передач.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт