Новини

«Може спокійно отримати свій шанс»: Яцик оцінив перспективи тренера Динамо U-19 Костюка

Переглядів 530
Артем Жилінський
1 голос
Ігор Костюк. Фото: ФК Динамо
Український півзахисник київського Динамо Олександр Яцик висловився про наставника молодіжного складу киян Ігоря Костюка. Хавбек пояснив, чому йому подобається працювати із цим тренером.

20-річний  півзахисник київського Динамо Олександр Яцик поділився своєю думкою щодо наставника молодіжного складу киян Ігоря Костюка. Також хавбек пояснив, в чому полягає особливість цього тренера.

«Він ніколи не кричить. Він аргументовано підказує. Він любить свою роботу та віддається їй на повну. До нього завжди можна підійти не тільки з футбольних питань. Поділитися своїми проблемами чи отримати пораду. Він сам це все бачить і відчуває. Якщо у гравця щось не виходить, багато спілкується із ним. Сам намагається допомогти. Розпитає, поговорить, дасть пораду».

Яцик вважає, що Костюк обов’язково отримає шанс попрацювати в основній команді Динамо.

«Може спокійно отримати свій шанс. Просто потрібно його дочекатися. У нього все вийде. Цей шанс обов'язково буде», сказав Яцик в інтерв'ю Sport.ua.

Яцик у цьому сезоні зіграв за київське Динамо три матчі, не відзначаючись результативними діями.

Динамо після поразки від одеського Чорноморця (2:3) з 50 очками в активі посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від третьої Зорі на вісім балів.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт