Новини

«Мудрик був для мене величним»: легенда Манчестер Юнайтед пояснив проблеми українця в Челсі

Переглядів 1091
Євген Чепур
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Легендарний екс-голкіпер Манчестер Юнайтед Петер Шмейхель висловився щодо ситуації, в якій опинився вінгер збірної України Михайло Мудрик після переходу з Шахтаря в Челсі.

Петер Шмейхель зізнався, що його вразила гра Михайла Мудрика під час групового етапу Ліги чемпіонів цього сезону. 

«На нього було витрачено багато грошей, а він ще не забив жодного гола. Мудрик був для мене величним. Я кілька разів бачив, як він грав за Шахтар у Лізі чемпіонів, і він був абсолютно видатним.

Але, звичайно, Челсі грає в іншому стилі. Він прийшов із таким цінником. Його ніби вкрали в Арсеналу в останню хвилину, тому навколо його особистості багато зовнішніх нефутбольних проблем».

Зазначимо, Арсенал майже все зимове трансферне вікно вів Мудрика і робив кілька пропозицій Шахтарю щодо його купівлі, але в перегони втрутився Челсі, який за один день переманив гравця в синю частину Лондона.

На думку екс-футболіста, проблема Мудрика полягає в тому, що він прийшов до клубу, в якому не працює роздягальня, де немає хорошої атмосфери і багато зайвих гравців.

«А тепер йому кажуть забивати голи. Це великий, великий виклик. Роздягальня Челсі не працює. Там немає хорошої атмосфери. Там занадто багато гравців, які прийшли завдяки обіцянкам. Тепер вони озираються навколо, а їх 35. А грати можуть тільки 11, тому вони запитують, чому не грають», - сказав Шмейхель в інтерв'ю HITC Sport.

Шмейхель виступав за Манчестер Юнайтед з 1991 по 1999 рік. За цей час він відіграв у футболці МЮ 386 матчів, у яких пропустив 319 голів і 174 матчі провів без пропущених м'ячів.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт