Новини

Мудрик дізнався, в якій формі буде грати при Почеттіно: розкриті фото нових яскравих виїзних комплектів Челсі

Переглядів 3548
Ілля Деулін
3 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Google
Інсайдери показали, як виглядатиме гостьова форма Челсі Михайла Мудрика на прийдешній сезон. Раніше було оприлюднено домашню футболку «аристократів».

Кожен клуб перед початком сезону готує оновлення форми, в якій виступатимуть футболісти. Виключенням не є і Челсі Михайла Мудрика. Інсайдери оприлюднили знімки гостьової форми «аристократів».

Фото: FootyHeadlines

Відомо, чим надихалися дизайнери при створенні даного комплекту:

«Гостьовий комплект натхнений виїзною формою сезону 2002/03. Вона темно-синя, як і форма 20-річної давнини. З точки зору дизайну, дана форма повністю відрізняється від прямолінійного підходу 2002-03 років. Також футболка може похвалитися цифровою графікою, що надає їй футуристичного вигляду».

Раніше інсайдери з FootyHeadlines оприлюднили домашній комплект Челсі:

Фото: FootyHeadlines

«Домашня футболка поєднує синю основу з білими аплікаціями та мерехтливими золотими логотипами. Челсі вже мав синьо-золоту футболку в сезоні 2012/13, але футболка 2023/2024 має металеві переливчасті матеріали для логотипів, що робить її більш ефектною», – зазначають інсайдери.

  • Зазначається, що комплекти надійдуть у продаж вже в липні.
  • Похизуватися формою Челсі зможе лише в Англії, адже наступний сезон команда Маурісіо Почеттіно проведе лише у вітчизняних турнірах.
  • 12 місце АПЛ, а також поразка у 1/4 фіналу Ліги чемпіонів минулого сезону залишили «аристократів» поза європейськими змаганнями.
  • Сезон 2023/24 розпочнеться для Челсі домашнім матчем з Ліверпулем у 1 турі АПЛ 13 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт