Новини

Мудрик у матчі АПЛ зробив чудо-фінт, прокинувши м'яч між ніг супернику: відео геніальної гри українця

Переглядів 15256
Дмитро Котков
8 голосів
Михайло Мудрик. Фото: Google
Український вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик порадував фанатів яскравою грою в матчі проти Брентфорда. Українець в середині другого тайму відзначився прекрасним фінтом.

26 квітня в рамках 33 туру Англійської Прем'єр-ліги Челсі на «Стемфорд Брідж» грав з Брентфордом.

Українського вінгера «аристократів» Михайла Мудрика коуч лондонців Френк Лемпард не поставив у стартовий склад на цю зустріч.

Перший тайм цього матчу виграв Брентфорд після автоголу Сезара Аспілікуети. На другу половину поєдинку вийшов Мудрик, який замінив Конора Галлахера. Але відзначитися результативними діями українцю не вдалося. Проте гості ще раз забили. Зробив це на 78 хвилині Бріан Мбемо. У підсумку матч з рахунком 2:0 виграв Брентфорд.

На 62 хвилині Мудрик відзначився чудовим фінтом. Українець ефектно прокинув м’яч між ніг німецькому півзахиснику Брентфорда Віталі Янельту, а потім втік від гренадського хавбека «бджіл» Шандона Баптіста. 

Від порталу статистики WhoScored Михайло Мудрик отримав оцінку 6,5. Це найкращий бал серед гравців Челсі, але з тих, які вийшли на заміну. Загалом же серед усіх футболістів Челсі це середня оцінка. 

Після цієї поразки Челсі з 39 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги Англії.

Мудрик на даний момент зіграв за Челсі 13 матчів та записав до свого активу дві результативні передачі.

Раніше ми писали, що Михайло Мудрик забив чудовий гол бісіклетою.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт