Новини

Мудрик врятував фаната Арсенала: вінгер Челсі розповів подробиці благородного вчинку

Переглядів 1666
Артем Жилінський
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Молодий український вінгер та гравець Челсі, 22-річний Михайло Мудрик, поділився подробицями скандального епізоду, який стався з ним під час матчу 34-го туру АПЛ у сезоні 2022/23 проти Арсеналу (рахунок 1:3).

Перед своїм переходом із Шахтаря до Челсі у січні Мудрика активно сватали до Арсеналу. Під час прямої зустрічі між «канонірами» та «аристократами» стався скандальний інцидент, у якому український вінгер виявився замішаним.

На одній із трибун стадіону «Емірейтс» один із уболівальників використав лазерну указку, спрямовуючи його в очі Михайлу та заважаючи йому на полі. Незабаром після матчу поліція повідомила про затримання цього хулігана, проте за рішенням Мудрика його відпустили.

«Коли він сидів у ізоляторі, мені дзвонили і питали: «Ти вирішуй, що з ним робити?». Його можна було посадити начебто на місяць. Я сказав: «Можете просто його відпустити», - сказав Мудрік в інтерв'ю ютуб-каналу «Бомбрдир».

  • Мудрик, який перейшов із донецького Шахтаря в Челсі у січні за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів, провів за «аристократів» 18 матчів і віддав дві гольові передачі. 
  • Його контракт із англійським клубом розрахований до 2031 року.
  • Наступний матч Челсі в АПЛ відбудеться на виїзді проти "Вест Хема" у другому турі, 20 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт