Новини

Мудрик зацінить: Почеттіно вражений грою двох футболістів Челсі після передсезонного збору

Переглядів 5659
Ілля Деулін
1 голос
Футболісти Челсі. Фото: ФК Челсі
Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно – в захваті від того, як нові форварди синіх Крістофер Нкунку та Ніколас Джексон влилися в колектив. Останній нещодавно отримував компліменти від Михайла Мудрика.

Літні новачки Челсі, форварди Крістофер Нкунку та Ніколас Джексон, можуть бути задоволеними своєю передсезонною підготовкою, кожен з них відзначався забитими м’ячами на зборах синіх.

Старання нападників відзначив і головний тренер «аристократів» Маурісіо Почеттіно після спарингу з Фулгемом (2:0):

«Сьогодні я думаю, що ми задоволені грою, Нкунку та Джексон можуть дуже добре доповнювати один одного. Так, ми можемо додати кілька інших профілів або інших гравців, які можуть нам допомогти, звичайно, ми відкриті», – цитує наставника синіх Londonworld.

Ці слова Почеттіно неабияк сподобаються вінгеру Челсі Михайлу Мудрику, який після перемоги над Брайтоном (4:3) заявляв наступне:

«Моє взаєморозуміння з Джексоном? Тільки уявіть, що це був лише наш перший поєдинок разом».

  • 22-річний Джексон перейшов до Челсі цього літа за 37 мільйонів євро з Вільярреалу та уклав з «аристократами» угоду до 2031 року.
  • На зборах форвард двічі асистував у грі проти Брайтону, зокрема, одну гольову передачу віддав на Мудрика, також Джексон забивав Ньюкаслу (1:1).
  • Останній матч передсезонної підготовки пройде 3 серпня проти дортмундської Боруссії.
  • Новий сезон АПЛ лондонці розпочнуть матчем проти Ліверпуля 13 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт