Новини

«Мудрику не дають вчитися бігати раніше, ніж ходити»: в Англії розповіли, що треба робити, щоб українець заграв

Переглядів 1573
Євген Чепур
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Михайло Мудрик поки що повністю не адаптувався у Челсі та в англійській Прем'єр-лізі. Талановитий вінгер не завжди потрапляє до основного складу «аристократів».

Журналіст CBS Бен Джейкобс в інтерв'ю GIVEMESPORT заявив, що Мудрику буде корисно не грати щотижня, доки він адаптується до життя в Англії.

«Я думаю, що Мудрик вступає в стадію, коли його заохочують тим, що не дають надавати великого тиску, вивчити культуру Челсі і не дають вчитися бігати раніше, ніж ходити. Ось чому Поттер захищає його та не завжди випускає у стартовому складі».

Експерт додав, що головний тренер Челсі Грем Поттер правильно робить, що зараз дає Мудрику трохи часу на полі. Українець має звикнути до нової обстановки, і в майбутньому це піде йому лише на користь.

«Він зіграв у грі проти Лестера (3:1) та зробив асист. Сподіваюся, тактика не гратиме з ним у кожному матчі і не даватиме йому зазнавати тиску від переїзду та цінника піде на користь і Мудрику, і Челсі, і він почне по-справжньому прогресувати, бо він феноменальний талант».

Контракт Мудрика з Челсі розрахований до літа 2031 року. Портал Transfermarkt оцінює його у 60 мільйонів євро.

Цього сезону українець зіграв у складі Челсі у семи матчах, у яких відзначився одним асистом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт