Новини

«На мій погляд, це якась дикість»: Григорчук висловився про матч Чорноморець – Оболонь, де було три вилучення

Переглядів 11026
Артем Жилінський
3 голоси
Роман Григорчук. Фото: ФК Чорноморець
Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук дав оцінку матчу команди з київською Оболонню (2:0) у третьому турі Української Прем’єр-ліги.

Роман Григорчук ніби не задоволений перемогою своєї команди, йдже його підопічні догравали матч з дев’ятьма футболістами.  

«Сьогодні ми виграли і більше не хочеться нічого говорити. Ціну нашої перемоги ви бачили - ми втратили двох футболістів перед «Динамо». Якщо ти втрачаєш гравців, коли в тебе їх 20, то це нормально, можна жити. А коли 14 – це зовсім інша картина. І з них ще не готові двоє-троє. Але будемо виходити з того, що маємо і знаходитимемо способи».

Також фахімець висловився щодо дій арбітра у цьому матчі.

«Про суддівство я взагалі не хочу говорити, тому що я вже набридло говорити про це. Тут багато очевидних речей – тему суддівства сьогодні виключаємо. А що стосується провокацій з боку суперника – ні, я б це не назвав провокаціями. У жодному разі не можу звинувачувати когось із гравців Оболоні в якійсь провокації».

Головному тренеру Чорноморця не сподобалася поведінка лави запасних Оболоні, адже, на думку наставника, це схоже на дикість.

«Інша справа, що є якась культура поведінки як на полі, так і на лавці запасних. Я думаю, що настав час запровадити зміни до правил і регламенту, щоб на лавці запасних була інша атмосфера, інший порядок поведінки, бо коли щось відбувається на полі й уся лава наче навмисно, награно зіскакує зі своїх місць, кудись біжить, чинить тиск на суддів – на мій погляд, це якась дикість», — заявив Григорчук для прес-служби одеситів.

  • У наступному турі Чорноморець прийматиме Динамо.
  • А київська Оболонь зустрінеться із Дніпром-1.
  • Команда Григорчука наразі посідає четверте місце з шістьма очками, а кияни мають один бал та перебувають 12-ми.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт