Новини

«На якому рівні потім ці футболісти продовжували грати?»: Хацкевич жорстко відреагував на інтерв'ю Оріховського для «УФ»

Переглядів 5315
Павло Клименко
1 голос
Олександр Хацкевич. Фото: ФК Динамо
Колишній головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич розповів, чому півзахисник Колоса Павло Оріховський свого часу не заграв в основі київського гранда.

Ексфутболіст київського Динамо півзахисник Павло Оріховський дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту «Український футбол». Серед іншого, хавбек говорив, що втратив місце у стартовому складі столичного гранда після приходу на тренерський місток Олександра Хацкевича.

В інтерв'ю сайту FanDay.net Хацкевич відреагував на інтерв'ю Оріховського.

«Оріховський – хороший футболіст. Так, він грає на рівні, і певний рівень у нього був і тоді. Ось ви назвали прізвища шести футболістів (Оріховський, Михайліченко, Тимчик, Казаков, Щебетун, Лук'янчук – прим. УФ), так?

На якому рівні потім ці футболісти продовжували грати? Всі ці хлопці були при Реброві ще. Якби вони являли собою потенціал для першої команди, то, напевно, будь-який тренер не відмовився б від хороших футболістів. Видно, на той момент були хлопці, які були сильнішими на цій позиції та перспективнішими».

Павло Оріховський. Фото: ФК Колос

Також екснаставник Динамо додав, що захисник Богдан Михайліченко міг би й не отримати шансу у Шахтарі, якби не війна в Україні.

«Тимчик пішов в оренду, повернувся до Динамо через чотири роки. Що заважало тому ж Оріховському зробити те саме?

Михайліченко зі збігу обставин грає зараз у Шахтарі. Думаю, що якби не війна в Україні, то Богдан, може, ніколи б і не опинився у донецькому клубі».

За словами Хацкевича, Оріховський мав шанс заграти за Сергія Реброва, але ним не скористався.

«Напевно, Оріховський мав шанс і при Реброві закріпитися, але я не бачив потенціалу, що він посилить Динамо (Київ). Все чесно та навіщо когось обманювати та давати обіцянки? Якщо ти сильний, то доводить в оренді і тебе потім назад запрошують. Але ні Михайличенко, ні Луческу потім не повернули Оріховського назад із оренди».

Оріховський перебував у структурі Динамо по 2020 рік. За той час він встиг побувати в оренді у Чорноморці, Арсеналі та Колосі. За першу команду киян він провів лише сім матчів, у яких забив один гол і зробив один асист.

Нині він є повноцінним гравцем Колоса. Цього сезону він зіграв у 19 матчах, у яких забив сім голів і зробив один асист.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт