Новини

«Найменш симпатичний гравець за останнє десятиліття»: фанати Славії знищили лідера збірної України U-21

Переглядів 12050
Данило Моісеєнков
7 голосів
Максим Таловєров. Фото: Славія
Вболівальники празької Славії засипали гнівними коментарями у соціальних мережах захисника молодіжної збірної України Максима Таловєрова під постом, де клуб привітав його з днем народження та виходом до 1/4 Євро-2023.

Празька Славія привітала захисника молодіжної збірної України Максима Таловєрова з 23-м днем народження, яке він відсвяткував 28 червня, та виходом у чвертьфінал Євро-2023.

«Максиме, бажаємо тобі всього найкращого, міцного здоров'я та успіхів не тільки на турнірі!», – написала пресслужба празької команди.

На цей пост відреагували фанати клубу.

«О боже... чувак грає за команду U21 у пошуках скаутів з вищої ліги... але головне, щоб фанати зрозуміли, що це Славія недостатньо гарна..😂», – @petr.vancura

«Він грав як лайно за нас», – @cloniver28

«Найменш симпатичний гравець за останнє десятиліття. Сподіваюся він доб'ється успіху на Євро, але у Славії я його більше не побачу», – @strejdamichal

«Якби йому дали шанс, можливо у нас був би напарник для Ігоха Агбу. Але ж ні, ми краще поставимо туди Томаша Холеша, а якщо не він, то там будуть грати втративші себе Айхам Усу і Тарас Качараба. Хоча він капітан в збірній та їм цікавляться у Бундеслізі», – @honza_hofman_

«Не повертайся. Ти і Качараба закінчилися», – @blatenak59

  • Нагадаємо, що Таловєров перейшов до Славії у січні 2022 року на правах вільного агента.
  • Другу частину минулого сезону захисник провів в оренді у складі австрійського ЛАСКу. За 29 матчів він забив два голи та віддав одну результативну передачу.
  • Контракт футболіста зі Славією розрахований до кінця 2026 року.
  • У складі празького клубу грає ще один українець Тарас Качараба. В минулому сезоні він провів 31 матч, забивши один гол. Його контракт діє до кінця 2024 року.
  • Збірна України під керівництвом Руслана Ротаня зіграє проти Франції у чвертьфіналі Євро-2023. Матч пройде 2 липня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт